Nuvaring / Degloving injury | The Foot and Ankle Online Journal : De sachets zijn verpakt in een kartonnen doosje samen met deze bijsluiter.

Ethinylestradiol is een oestrogeenhormoon en etonogestrel een progestageenhormoon. Die komen in je bloed waardoor je niet zwanger wordt. De vaginale ring geeft dagelijks een kleine hoeveelheid hiervan aan het bloed af. Vanwege de kleine hoeveelheid hormonen die afgegeven wordt, is nuvaring een zogenaamd laag gedoseerd hormonaal voorbehoedsmiddel. In de ring zitten 2 hormonen.

Nuvaring is anticonceptie in de vorm van een ring. Degloving injury | The Foot and Ankle Online Journal
Degloving injury | The Foot and Ankle Online Journal from faoj.org
Vanwege de kleine hoeveelheid hormonen die afgegeven wordt, is nuvaring een zogenaamd laag gedoseerd hormonaal voorbehoedsmiddel. Deze anticonceptiering geeft langzaam een kleine hoeveelheid van 2 vrouwelijke hormonen af aan het bloed: Nuvaring is een voorbehoedsmiddel voor vaginaal gebruik. De sachets zijn verpakt in een kartonnen doosje samen met deze bijsluiter. De vaginale ring (nuvaring) is een kleine plastic ring die je inbrengt in je vagina. De ring heeft een gemiddelde afgifte van 0,120 mg etonogestrel en 0,015 mg ethinylestradiol per 24 uur, gedurende een periode van drie weken. De ring kan 3 weken blijven zitten. Als je de ring steeds op tijd wisselt, is de kans op zwangerschap heel klein.

De ring heeft een gemiddelde afgifte van 0,120 mg etonogestrel en 0,015 mg ethinylestradiol per 24 uur, gedurende een periode van drie weken.

Als je de ring steeds op tijd wisselt, is de kans op zwangerschap heel klein. Deze hormonen worden langzaam door de ring afgegeven aan het bloed. Ethinylestradiol is een oestrogeenhormoon en etonogestrel een progestageenhormoon. De vaginale ring (nuvaring) is een kleine plastic ring die je inbrengt in je vagina. Vanwege de kleine hoeveelheid hormonen die afgegeven wordt, is nuvaring een zogenaamd laag gedoseerd hormonaal voorbehoedsmiddel. In de ring zitten 2 hormonen. Deze anticonceptiering geeft langzaam een kleine hoeveelheid van 2 vrouwelijke hormonen af aan het bloed: In principe werkt dit middel op dezelfde manier als de anticonceptiepil, maar in plaats van elke dag. Daarna draag je de ring 7 dagen niet. Die komen in je bloed waardoor je niet zwanger wordt. Nuvaring is anticonceptie in de vorm van een ring. Toedieningsvorm ring voor vaginaal gebruik. De ring beschermt je een maand lang tegen zwangerschap.

Nuvaring is anticonceptie in de vorm van een ring. Vanwege de kleine hoeveelheid hormonen die afgegeven wordt, is nuvaring een zogenaamd laag gedoseerd hormonaal voorbehoedsmiddel. De vaginale ring geeft dagelijks een kleine hoeveelheid hiervan aan het bloed af. Elke ring is verpakt in een hersluitbaar sachet, gemaakt van aluminiumfolie. Deze hormonen worden langzaam door de ring afgegeven aan het bloed.

De ring beschermt je een maand lang tegen zwangerschap. Composite structure diagram - YouTube
Composite structure diagram - YouTube from i.ytimg.com
Nuvaring twee verschillende hormonen afgeeft, wordt het een gecombineerd hormonaal voorbehoedsmiddel genoemd. De ring kan 3 weken blijven zitten. Nuvaring is anticonceptie in de vorm van een ring. Vanwege de kleine hoeveelheid hormonen die afgegeven wordt, is nuvaring een zogenaamd laag gedoseerd hormonaal voorbehoedsmiddel. Die komen in je bloed waardoor je niet zwanger wordt. In de ring zitten 2 hormonen. De sachets zijn verpakt in een kartonnen doosje samen met deze bijsluiter. Ethinylestradiol is een oestrogeenhormoon en etonogestrel een progestageenhormoon.

Nuvaring twee verschillende hormonen afgeeft, wordt het een gecombineerd hormonaal voorbehoedsmiddel genoemd.

Daarna draag je de ring 7 dagen niet. Die komen in je bloed waardoor je niet zwanger wordt. De vaginale ring (nuvaring) is een kleine plastic ring die je inbrengt in je vagina. Deze flexibele, zachte ring is voor vaginaal gebruik. De vaginale ring geeft dagelijks een kleine hoeveelheid hiervan aan het bloed af. Elke ring is verpakt in een hersluitbaar sachet, gemaakt van aluminiumfolie. Nuvaring is anticonceptie in de vorm van een ring. Ethinylestradiol is een oestrogeenhormoon en etonogestrel een progestageenhormoon. Deze anticonceptiering geeft langzaam een kleine hoeveelheid van 2 vrouwelijke hormonen af aan het bloed: Toedieningsvorm ring voor vaginaal gebruik. In de ring zitten 2 hormonen. Nuvaring is een voorbehoedsmiddel voor vaginaal gebruik. De ring heeft een gemiddelde afgifte van 0,120 mg etonogestrel en 0,015 mg ethinylestradiol per 24 uur, gedurende een periode van drie weken.

In principe werkt dit middel op dezelfde manier als de anticonceptiepil, maar in plaats van elke dag. De sachets zijn verpakt in een kartonnen doosje samen met deze bijsluiter. Daarna draag je de ring 7 dagen niet. De ring heeft een gemiddelde afgifte van 0,120 mg etonogestrel en 0,015 mg ethinylestradiol per 24 uur, gedurende een periode van drie weken. Deze flexibele, zachte ring is voor vaginaal gebruik.

Deze anticonceptiering geeft langzaam een kleine hoeveelheid van 2 vrouwelijke hormonen af aan het bloed: Degloving injury | The Foot and Ankle Online Journal
Degloving injury | The Foot and Ankle Online Journal from faoj.org
Vanwege de kleine hoeveelheid hormonen die afgegeven wordt, is nuvaring een zogenaamd laag gedoseerd hormonaal voorbehoedsmiddel. Nuvaring is anticonceptie in de vorm van een ring. De vaginale ring (nuvaring) is een kleine plastic ring die je inbrengt in je vagina. De ring beschermt je een maand lang tegen zwangerschap. In de ring zitten 2 hormonen. De vaginale ring geeft dagelijks een kleine hoeveelheid hiervan aan het bloed af. In principe werkt dit middel op dezelfde manier als de anticonceptiepil, maar in plaats van elke dag. Deze hormonen worden langzaam door de ring afgegeven aan het bloed.

De vaginale ring (nuvaring) is een kleine plastic ring die je inbrengt in je vagina.

In de ring zitten 2 hormonen. Die komen in je bloed waardoor je niet zwanger wordt. Toedieningsvorm ring voor vaginaal gebruik. Elke ring is verpakt in een hersluitbaar sachet, gemaakt van aluminiumfolie. Nuvaring twee verschillende hormonen afgeeft, wordt het een gecombineerd hormonaal voorbehoedsmiddel genoemd. De ring beschermt je een maand lang tegen zwangerschap. Deze hormonen worden langzaam door de ring afgegeven aan het bloed. De ring kan 3 weken blijven zitten. De vaginale ring (nuvaring) is een kleine plastic ring die je inbrengt in je vagina. Vanwege de kleine hoeveelheid hormonen die afgegeven wordt, is nuvaring een zogenaamd laag gedoseerd hormonaal voorbehoedsmiddel. Nuvaring is anticonceptie in de vorm van een ring. Nuvaring bijlage 2 merck sharp & dohme bv. Ethinylestradiol is een oestrogeenhormoon en etonogestrel een progestageenhormoon.

Nuvaring / Degloving injury | The Foot and Ankle Online Journal : De sachets zijn verpakt in een kartonnen doosje samen met deze bijsluiter.. Nuvaring bijlage 2 merck sharp & dohme bv. In de ring zitten 2 hormonen. De vaginale ring geeft dagelijks een kleine hoeveelheid hiervan aan het bloed af. De ring heeft een gemiddelde afgifte van 0,120 mg etonogestrel en 0,015 mg ethinylestradiol per 24 uur, gedurende een periode van drie weken. In principe werkt dit middel op dezelfde manier als de anticonceptiepil, maar in plaats van elke dag.

Deze hormonen worden langzaam door de ring afgegeven aan het bloed nu. De ring kan 3 weken blijven zitten.

Post a Comment

0 Comments

close